Alle informatie die je nodig hebt voor jouw crossmotor

Alle benodigde werkplaats informatie

Bij Outlaw Racing ben je niet alleen aan het juiste adres voor crossmotor onderdelen en kleding, maar ook voor alle informatie die je nodig hebt om jouw crossmotor op de juiste manier te onderhouden. Door je crossmotor op de juiste manier te onderhouden voorkom je problemen waardoor je niet kan racen en vele belangrijke kampioenschap punten laat liggen. Het onderhouden van je motor voortkomt niet alleen problemen maar zorgt er ook voor dat jij veilig kan crossen.

 

Bekijk hier wanneer je een onderdeel moet vervangen

Het op tijd vervangen van de onderdelen is erg belangrijk. Door de slijtage delen tijdig te vervangen wordt de kans op grote schade aan het motorblok verkleind. Natuurlijk is het niet precies te zeggen hoe lang een onderdeel mee gaat, want dit is afhankelijk van meerdere factoren zoals de rijstijl van de crosser. Maak hieronder de keuze uit 2-takt of 4-takt voor de algemene richtlijnen voor het vervangen en onderhouden van de belangrijkste onderdelen.

2-takt

4-takt

 

De populaire off-road motormerken

Ook zeer nuttige informatie zoals de standaard tandwielverhoudingen, de hoeveelheid olie er in het motorblok moet en alle overige specificaties zijn te vinden op de Outlaw Racing website. Kies hieronder het merk van je crossmotor en vervolgens het model en bouwjaar, voor alle benodigde informatie en onderdelen speciaal voor jouw motor.