Crosspakken

Het motorcross pak

Outlaw Racing heeft een groot assortiment crosspakken met bekende merken zoals Alpinestars, Kenny en Thor waardoor jij in de zelfde cross outfit kan rijden als Jeffrey Herlings, Eli Tomac of Cooper Web.  Een crosspak bestaat uit een crossbroek met het bijbehorende cross shirt. Het motorcrosspak dient als bescherming maar moet tegelijkertijd ook voldoende bewegingsvrijheid bieden om soepel te kunnen motorcrossen.

De crossbroek

Een belangrijk onderdeel van een veilige motorcross outfit is de crossbroek. De motorcross broeken moeten de rijder bescherming bij een valpartij en tegen de hitte van de uitlaat. De broeken zijn gemaakt van sterke lichte materialen om de veiligheid en de levensduur te verhogen. Voor de kniestukken worden slijtvaste materialen gebruikt voor grip, comfort en het schuren langs de crossmotor.

De crossbroeken zijn zo ontworpen dat de bewegingsvrijheid van de rijder niet wordt beperkt. De nieuwste modellen zijn ontwikkeld met een voorgevormde beenconstructie voor optimale pasvorm. Vele motorcross broeken zijn voorzien van rekbare stof bij de knieën. Deze stretch delen zorgen ervoor dat kniebeschermers onder de crossbroek gedragen kunnen worden zonder dat dit het buigen van het been beïnvloed.

Het crossshirt

Cross shirts zijn licht van gewicht en bieden door het design optimale bewegingsvrijheid tijdens het rijden.  Door de materialen die gebruikt worden zijn motorcross shirts instaat om in warme omstandigheden te ventileren waardoor de rijder in de meest extreme omstandigheden koel blijft. Het motorcross shirt kan zowel onder als boven de bodyprotector gedragen worden.

Je eigen naam en / of nummer op je cross shirt gedrukt? Geen enkel probleem, wij kunnen in eigen huis je naam en nummer door middel van een geprinte transfer op het cross shirt drukken. De transfer is van hoogwaardige kwaliteit waardoor de opdruk niet verkleurt, loslaat of scheurt na het wassen. Er kan gekozen worden uit enkel de naam, alleen het rijnummer of zowel de naam als rijnummer in maar liefst vier verschillende stijlen in de kleuren combinaties: zwart / wit of wit / zwart. Naast het drukken van je naam, nummer en sponsor op het shirt is het ook mogelijk om je eigen naam, rug nummer en sponsors in het motorcross shirt te laten verwerken. Hierdoor heeft jouw crossshirt de zelfde uitstraling als het crosspak van de factory rijders.

  Naam   Merk   Prijs
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  Naam   Merk   Prijs
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5