Yamaha - Revs Your Heart

Yamaha crossmotor onderdelen

Houd je motor in absolute top conditie met de crossmotor onderdelen voor de Yamaha off-road modellen. Bij Outlaw Racing vind je onderdelen voor vrijwel alle off-road modellen en bouwjaren. Het assortiment bestaat uit: motorblok onderdelen tot plastic kits en van vering delen tot tandwielen, oftewel alle onderdelen die jij nodig hebt om jouw crossmotor te onderhouden, repareren of op te knappen. Voorkom grote schade aan jouw motor door de slijtage delen tijdig te vervangen en verhoog de veiligheid door alleen te rijden op een crossmotor die in topconditie verkeert.

 

Yamaha Racing

Yamaha was relatief laat met het oprichten van het bedrijf. In 1955 werd de organisatie opgericht en ging het de hevige strijd aan met de vele concurrenten. De eerst motorfiets werd ontwikkelt en al snel groeide het bedrijf door tot een productie van 200 motors per maand. Tegenwoordig is Yamaha één van de grootste motorfietsproducenten, met motoren in alle categorieën. 

De Yamaha off-road motoren behoren tot de absolute top. De motors worden mede ontwikkeld door MXGP coureurs die alleen voor het beste van het beste gaan. Dit is dan ook terug te zien in de vele behaalde successen in het wereldkampioenschap MX2 en MXGP en in de AMA Supercrossen en Outdoors. De Yamaha 250 en 450 viertakt crossmodellen zijn revolutionair met de achterstevoren geplaatste cilinderkop. De kwaliteit van de Yamaha motoren wordt bestempeld door de vele behaalde prestaties in de MotoGP met Jorge Lorzenzo en Valentino Rossi en in de MXGP met Antonio Cairoli en Romain Febvre.

 

Yamaha crossmotor modellen

YZ450F

YZ250F

YZ 250

YZ 125

YZ 85

TT-R 110E

PW 50

 

 

Yamaha enduro modellen

WR450F

WR250F