KTM - Ready To Race

KTM crossmotor onderdelen:

Houd je motor in absolute top conditie met de crossmotor onderdelen voor de KTM off-road modellen. Bij Outlaw Racing vind je onderdelen voor vrijwel alle off-road modellen en bouwjaren. Het assortiment bestaat uit: motorblok onderdelen tot plastic kits en van vering delen tot tandwielen, oftewel alle onderdelen die jij nodig hebt om jouw crossmotor te onderhouden, repareren of op te knappen. Voorkom grote schade aan jouw motor door de slijtage delen tijdig te vervangen en verhoog de veiligheid door alleen te rijden op een crossmotor die in topconditie verkeert.

 

Nothing hurts quite like second place

Het Oostenrijkse KTM is in 1934 opgericht door Hans Trunkenpolz als Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen dat begon als metaalbewerking bedrijf die in 1937 begon met het verkopen van motoren en auto's. Tijdens de tweede wereldoorlog groei het aantal reparaties, wat na de oorlog weer sterk terug liep. Vanaf dat moment begon Hans Trunkenpolz te denken aan het produceren van motorfietsen, waaruit KTM is ontstaan. KTM is bekend van haar twee- en viertakt off-road motoren maar heeft inmiddels ook een breed scala wegmotoren. 

KTM is het motorcross merk van de afgelopen jaren, met vele wereldtitels in de MX2, MXGP en de AMA series behaald door Jeffrey Herlings, Antonio Cairoli en Ryan Dungey. De KTM machines staan bekend om het uitzonderlijke vermogen en zijn al jaren bovenin de crossmotor test ranglijsten te vinden. Ook de KTM enduro modellen behoren tot de top in hun klasse met onder andere vele overwinningen in de Dakar Rally. 

 

KTM motorcross modellen

SX-F 450

SX-F 350

SX-F 250

SX 250

SX 150

SX 125 

SX 85 

SX 65 

SX 50 

     

 

KTM enduro modellen

EXC-F 500

EXC-F 450

EXC-F 350

EXC 300

EXC-F 250

 

EXC 250

XCW 150 

 

 XCW 125