Onderdelen crosshelmen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 654

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Alles wat je nodig hebt voor je crosshelm

Outlaw Racing heeft veel crosshelm onderdelen voor de crosshelmen uit ons assortiment. Bij Outlaw Racing vind je een groot assortiment cross helm onderdelen en benodigdheden voor de motorcross helmen die wij in het assortiment hebben. Naast reserve onderdelen zoals losse helmkleppen, helmklep schroefjes en mondkapjes hebben wij ook een ruim assortiment binnen voeringen voor de Airoh helmen, waardoor jij je helm weer als nieuw kan maken.

Reserve delen

Een helmklep is een kwetsbaar onderdeel van de crosshelm. Bij een valpartij kan de klep afbreken waardoor de helm voorzien moet worden van een nieuwe klep. Bij Outlaw Racing vind je vele helmkleppen voor de helmen uit ons assortiment waardoor je de klep kan vervangen in de kleurstellingen van jouw crosshelm. Een helmklep beschermt de motorcrosser tegen zonlicht bij een laagstaande zon en wordt vaak, door het hoofd naar voren te buigen, gebruikt om modder op te vangen waardoor de bril schoon blijft. 

Naast de helmkleppen hebben we ook binnen voeringen en mondkapjes. Om de helm hygiënisch te houden zijn er diverse binnen voeringen verkrijgbaar. De binnen voering van een helm zorgt ervoor dat de helm stevig om het hoofd zit en helpt de klap van een valpartij te absorberen. Bij veel gebruik van de helm kan de binnenvoering slijten waardoor de impact niet goed geabsorbeerd wordt. De binnen voeringen zijn eenvoudig uit de helm te verwijderen waardoor deze gemakkelijk gereinigd kunnen worden. De mondkapjes zitten voor op de helm en vangen veel modder en stenen op. Hierdoor kan het mondkapje beschadigen of kan het gaas wat de modder en stenen tegen moet houden kapot gaan. De mondkapjes zijn eenvoudig te vervangen waardoor er geen modder en stenen in de helm kunnen komen.

Crosshelm benodigdheden en accessoires

Ook voor alle crosshelm benodigdheden en accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben helmklep schroefjes voor de crosshelmen die wij verkopen. De schroefjes willen nog wel een los raken door rondvliegend modder waardoor ze uit de helm vliegen. Naast de helm klep schroefjes hebben we ook GoPro bevestigingsmaterialen voor Airoh helmen. Door de vormen van een Airoh helm kan een Gopro niet met de originele mount bevestigd worden. De door Airoh ontwikkelde GoPro mount is geschikt voor de Aviator helm en zorgt voor een uitstekende bevestiging van de GoPro.

Wil je meer informatie over de crosshelm onderdelen? Wij hebben al vele crosshelmen en crosshelm onderdelen in handen gehad, dus neem gerust contact met ons op.