Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen speciaal voor motorcross

De reinigingsmiddelen zorgen voor een mooie schone motor. De producten verwijderen stof, modder, vet en ander vuil eenvoudig van de crossmotor. De schoonmaak middelen zijn geschikt voor zowel kunststoffen als op metalen en zijn hierdoor uitstekend geschikt voor het reinigen van de gehele crossmotor. Ook hebben wij handige modder schrapers voor het verwijderen de meeste modder. De vorm van de schraper maakt van het modder verwijderen onder de spatborden, van de banden of onder het motorblok een gemakkelijke klus.

Het reinigen van de helm

Naast de schoonmaak middelen voor de crossmotor zijn er ook reiniging middelen voor de helm en de cross bril. Deze producten zorgen voor een mooie glimmende streep loze helm, terwijl modder en andere vuiligheid eenvoudig worden verwijderd. Tijdens het motorcross komt er ook modder en zweet aan de binnenzijde van de helm. Hiervoor is speciale reiniger ontwikkeld die vuil uit de binnen voering verwijdert en een frisse geur achterlaat. De reiniging middelen voor de binnenzijde van de helm zijn verkrijgbaar in een foam reiniger en een handige spray.

Alles in 1

Wij hebben naast losse reinigingsproducten ook alles in 1 pakketten. Deze schoonmaak kits bestaan uit alle producten die je nodig hebt voor het perfect reinigen van je motor. De pakketten bestaan niet alleen uit reinigingsmiddelen maar ook uit producten zoals kettingspray voor het onderhouden van de ketting en remmen reiniger voor het verwijderen van vetten en ander moeilijk te verwijderen vuil. De meegeleverde borstels en sponsen zorgen ervoor dat je ook de moeilijk te bereiken plekken blinkend schoon krijgt. Vele reinigingsmiddelen zorgen niet alleen voor het schoon worden van de crossmotor, maar zorgen er ook voor dat de behandelde delen vuil afstoten. Het vuil afstoten zorgt ervoor dat er minder modder aan de motor hecht waardoor de crossmotor lichter blijft en er minder reinigingsmiddelen nodig zijn voor het opnieuw schoon maken van de motor.

  Naam   Merk   Prijs
per pagina

  Naam   Merk   Prijs
per pagina