Niergordels

Niergordels kopen voor extra bescherming? Motorrijders krijgen veel te verduren tijdens het rijden. Het dragen van een gordel wordt dan ook altijd aangeraden om schade aan de nieren, wervelkolom en ruggengraat te voorkomen. Wij bieden verschillende typen beschermers aan, zodat jij veilig rijdt! Onze producten worden gekocht door iedereen, van hobby crossers tot ONK en EK rijders. Continu streven wij voor hen naar de beste kwaliteit producten. Zo kan iedereen veilig en comfortabel rijden door middel van onder andere onze niergordels.

Wat zijn niergordels?

De niergordels die wij verkopen bestaan uit een flexibele gordel met aan de achterzijde een stevige rugbeschermer. De beschermers zijn gemaakt van lichtgewicht en duurzame materialen. Hierdoor zit het product comfortabeler en wordt de bewegingsvrijheid van de motorrijder niet beïnvloed. 

De gordels zijn gemakkelijk op maat te maken, doordat de flexibele gordels met een klittenband gesloten worden. Dit maakt het mogelijk om de gordel zo strak aan te trekken als jij wilt. Vaak wordt het gebruikt als een verlengstuk van de rug om meer bescherming te creëren. Dit is een grote reden om een niergordel voor op de motor te kopen.

Waarom schaf je een niergordel aan?

Het aanschaffen van een motor niergordel is belangrijk om verschillende lichaamsdelen te beschermen. Tijdens het rijden kunnen ongelukken ontstaan waar je soms verwondingen aan kunt overhouden. Door middel van het dragen van een gordel, samen met een bodyprotector, worden je nieren, lendenwervels en ruggengraat beter beschermd. De kans op blessures verkleint door een gordel. Hierdoor kun jij lange tochten maken met minder klachten. 

Nog een reden om een gordel aan te schaffen is dat dit product een goede ondersteuning aan de rug biedt. Je lichaam wordt nu namelijk gestimuleerd om een goede houding aan te nemen. Wanneer rijders geen bescherming dragen, kunnen ze last krijgen van te veel bewegingsruimte bij hun nieren. Dit kan vervolgens pijn of zelfs schade veroorzaken. Kortom, met een niergordel bescherm je je lichaam.

Geschikt voor ieder type rijder

Outlaw Racing verkoopt meerdere modellen niergordels voor op de motor. Ben jij iemand die graag alleen tijdens warm weer rijdt? Dan raden wij een gordel aan die is gemaakt van een dunne stof, zodat je het transpireren beperkt. Rijd je graag op koude winterdagen? Wij verkopen ook modellen gemaakt van dikker materiaal. Daarnaast verkopen wij standaard niergordels, maar ook speciale gordels voor warm weer die extra dun zijn. 

De modellen die wij verkopen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Het klittenband zorgt ervoor dat iedereen de band comfortabel kan dragen. Hierdoor creëer jij een goede pasvorm voor jouw lichaam met onze niergordels.

Maak je outfit af met het kopen van een niergordel!

Onze collectie niergordels maakt jouw motorcross bescherming af. Je beschermt je lichaam nu nog beter tijdens het motorrijden. Zoek jij nog meer bescherming? Wij verkopen ook nekbeschermers, knie-, scheenbeen- en elleboogbeschermers!

Heb je nog vragen, of wil je verschillende producten eerst aanpassen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag in onze winkel in Leeuwarden met het kopen van jouw nieuwe niergordel!