Honda - The Power of Dreams

Honda crossmotor onderdelen:

Houd je motor in absolute top conditie met de crossmotor onderdelen voor de Honda off-road modellen. Bij Outlaw Racing vind je onderdelen voor vrijwel alle off-road modellen en bouwjaren. Het assortiment bestaat uit: motorblok onderdelen tot plastic kits en van vering delen tot tandwielen, oftewel alle onderdelen die jij nodig hebt om jouw crossmotor te onderhouden, repareren of op te knappen. Voorkom grote schade aan jouw motor door de slijtage delen tijdig te vervangen en verhoog de veiligheid door alleen te rijden op een crossmotor die in topconditie verkeert.

 

De wereld van de motocross is altijd in beweging. Om vooraan te blijven, is inzet nodig. Honda geeft 100%, de rest is aan jou.

Honda is op 24 september 1948 opgericht door Soichiro Honda. Het bedrijf begon met het produceren van losse motorblokken, echter werd er al snel overgegaan op het produceren van complete motorfietsen. Midden jaren 50 was Honda het eerste Japanse bedrijf die de Europese en Amerikaanse markt benaderden met aanvankelijk lichte, maar later ook zeer zware motorfietsen. Het bedrijf is doorgegroeid tot een absoluut topmerk waarbij alles in het teken staat van stijl en kwaliteit. Inmiddels is Honda vele kampioenschappen rijker en de MotoGP en MXGP titels in 2016 van Marc Marquez en Tim Gajser tonen de ware klasse van de Honda motorfietsen.

De nieuwe vormgeving, het motorontwerp, de ergonomie, de massacentralisatie en de enorm belangrijke wielophanging van de Honda crossmotoren zijn gebaseerd op jarenlange offroad ervaring. Het resultaat hiervan: perfecte, compromisloze machines. Van motocross-wedstrijdmotoren tot aan de Honda motoren voor de kleinsten, kwaliteit staat bij Honda altijd voorop… tot in de laatste bout.

 

De Honda off-road modellen:

CR 500

CRF 450

CRF 250

 CR 250 

 

CR 125

 

CR 85

 

CRF 125F

 

CRF 110F

 

CRF 50F