Sherco

Sherco off-road onderdelen

Houd je motor in absolute top conditie met de crossmotor onderdelen voor de Sherco off-road modellen. Bij Outlaw Racing vind je onderdelen voor vrijwel alle off-road modellen en bouwjaren. Het assortiment bestaat uit: motorblok onderdelen tot plastic kits en van vering delen tot tandwielen, oftewel alle onderdelen die jij nodig hebt om jouw crossmotor te onderhouden, repareren of op te knappen. Voorkom grote schade aan jouw motor door de slijtage delen tijdig te vervangen en verhoog de veiligheid door alleen te rijden op een crossmotor die in topconditie verkeert.

 

Sherco Racing

Sherco is in 1998 ontstaan als gevolg van de passie voor motoren van Marc Teissier. Ondanks het oprichten van het bedrijf in 1998 werd de eerste motor ontwikkelt in 1999. De trial motor bestond uit alleen de beste onderdelen van de concurrerende trial fabrikanten. Het unieke eerst ontwerp beviel zo goed dat het frame niet is aangepast tot 2006 en het motorblok niet drastisch is veranderd tot 2011. Door de populariteit van Sherco onder de rijders werd al snel het assortiment uitgebreid en werd er zelfs een speciale motor ontworpen voor kinderen. Vandaag de dag verkoopt Sherco in 50 verschillende landen verdeeld over 5 continenten. 

Sherco staat bekend om haar goede trial motorfietsen. Het Franse merk strijdt dan ook al jaren in het wereldkampioenschap trial met Albert Cabestany als officiële fabrieksrijder. Steeds meer rijders verkozen Sherco boven de overige merken en in 2002 was Sherco het meest vertegenwoordigde merk in de legendarische Schotse Six Days Trial. Bij Sherco wordt competitie als de manier gezien om de motoren te blijven ontwikkelen. De uitstekende resultaten zijn een duidelijke weerspiegeling van de hoge kwaliteit van de Sherco motorfietsen.