UFO

"Do you believe that aliens exist?"

De vraag blijft actueler dan ooit, er is bewijs van hun aanwezigheid voor al 40 jaar, dat is namelijk het moment dat Ufo Plast besloot plastic te creëren. De reis van Ufo Plast begon in het land van Toscane, waar de eigenaar van Ufo Plast is geboren en waar hij samen met zijn broer probeerde in een kleine werkplaats zijn fantastische ideeën tot leven te brengen. Uren en uren, zelfs hele nachten doorgebracht om te gieten, bedrukken en polijsten, zoals elke down-to-earth Toscaan die nooit opgeeft. Maximale inzet om voor de markt onbekende producten te produceren die al snel essentieel werden in de wereld van off-road sporten.

 

Dit alles gebeurde lange tijd geleden en de behaalde resultaten zijn een bron van voldoening geweest voor Ufo Plast. Mede dankzij het gedreven team, wat door de jaren heen is gegroeid maar altijd herenigd is gebleven, is Ufo Plast leider geworden in deze sector. De buitengewone vastberadenheid die Ufo Plast heeft toegepast op elk project en het aanmoedigen van de medewerkers, wat is gevoed door de unieke emoties van overwinningen door historische namen van motorcrossers die betrokken zijn bij Ufo Plast, en die altijd hoofdrolspelers blijven in de motorcross en enduro hebben voor het succes van Ufo Plast gezorgd.

 

Tegenwoordig haalt Ufo Plast de meeste voldoening uit het leveren van hoge kwaliteit producten aan jonge motorcrossers tot aan de meest eisende professionals.

Outlawracing
Resultaten zijn gefilterd voor:

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 1447

Van hoog naar laag sorteren
  1. Losse Plastic voor 1632/1633 (UFO Handkappen '2006')-Groen -
    Speciale prijs € 8,00 Normale prijs € 16,50
  2. UFO Achterspatbord Honda CRF250R 2004-2005 zwart -
    Speciale prijs € 12,00 Normale prijs € 31,90
Pagina
per pagina