HGS

''Power is one thing controlling it is everything''

HGS Exhaust Systems is opgericht in 1988, door Henri Gorthuis die waardevolle ervaring en inzichten heeft op gedaan door te werken als een Grand Prix Mechanic begin jaren '80.

 

Henri werkte voor John van der Berk in 1985/86 voordat hij verhuisde naar White Power in 1987. Het was altijd een droom van Henri om zijn eigen bedrijf op te starten, nadat zijn vader uitlaten produceerde voor off-road motoren bij BSA in de jaren '60 & '70. Het lijkt er dan ook sterk op dat de genen voor het bouwen van uitlaten is doorgegeven aan Henri Gorthuis

 

De HGS uitlaten worden geproduceerd volgens een zeer hoge standaard, terwijl de uitlaat toch vermogenswinst moest opleveren. HGS uitlaatsystemen zijn "bolt-on" producten en kunnen zonder wijzigen door te voeren gemonteerd worden. HGS is gestaag gegroeid en wordt nu erkend als één van de beste uitlaat fabrikanten in de wereld. In 1995 is HGS begonnen met het leveren van TM motorfietsen met HGS uitlaatsystemen, 7 jaar later, worden alle TM motors nog steeds geleverd met een HGS uitlaat.

 

HGS uitlaatsystemen worden hoog gewaardeerd door vele GP teams en amateurs racend op verschillende niveaus. 

Blijf niet achter, wanneer controleerbare PK's worden gevraagd- Is HGS het antwoord!

Outlawracing
Resultaten zijn gefilterd voor:

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 407

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina