Athena

Athena Parts

Athena is opgericht in 1973 en bestaat uit een groep van 7 bedrijven die pakkingen, technische artikelen en metalen onderdelen voor de industrie en de motorfiets sectoren produceren. Alle 7 bedrijven werken volgens de UNI EN ISO 9002 kwaliteitsnormen en de belangrijkste kenmerken van Athena zijn: betrouwbaarheid, beschikbaarheid, technische evolutie en constante verbetering.

 

In de afgelopen jaren heeft Athena haar aftermarket afdeling opgezet die uitsluitend actief is in de motorfiets sector en produceert pakkingen, cilinders en onderdelen voor elk motor merk over de hele wereld. Athena is marktleider in het produceren van pakking kits voor bromfietsen, motorfietsen, jetski, buitenboordmotoren en Harley Davidson en heeft het meest complete assortiment pakkingen in de wereld. Naast pakkingen biedt Athena ook oliekeerringen en vork oliekeerringen, lagers en AP Racing remblokken aan.

 

Athena is het enige bedrijf in de wereld die cilinders produceert voor scooters, bromfietsen en motorfietsen en de cilinders verkoopt op de originele onderdelen- en competitie markt. Naast de cilinders bestaat het assortiment van Athena uit een breed scala producten van hoge kwaliteit zoals: tandwielen, uitlaat dempers, vario, koppel drivers, aandrijfriemen, krukassen, drijfstangen, elektronische apparatuur, spruitstukken, kleppen, carburateurs en luchtfilters. 

 
Athena bestaat uit een een jong professioneel team, met up-to-date meetinstrumenten en regelapparatuur. Alle producten van Athena worden voortdurend getest waardoor de producten van Athana staan voor: kwaliteit, innovatie, prestaties en betrouwbaarheid.

Outlawracing
Resultaten zijn gefilterd voor:

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 974

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina