Offroad

Een outfit voor de zwaarte omstandigheden

Bij Outlaw Racing vind je een uitgebreid offroad assortiment met bekende merken zoals Kenny en Thor. Offroad ritten bestaan vaak uit lange afstanden over allerlei verschillende soorten ondergrond. Hierdoor moet de offroad rijder zijn voorbereid op de zwaarste zomerse- en winterse omstandigheden.

Bescherming van het lichaam

De offroad broeken moeten de rijder bescherming bij een valpartij en tegen de hitte van de uitlaat. De broeken zijn gemaakt van sterke lichte materialen om de veiligheid en de levensduur te verhogen. De broeken zijn waterbestendig, en zijn voorzien van waterbestendige zakken zodat je bezittingen ook onderweg droog bewaard kunnen worden. Om je enduro pak compleet te maken heeft Outlaw Racing ook waterbestendige bodywarmers en jassen met waterdichte zakken in het assortiment. Deze bodywarmers en offroad jassen zorgen dat  je warm blijft bij lage temperaturen of natte omstandigheden. Offroad shirts zijn geschikt voor warme omstandigheden en voor het dragen onder een offroad bodywarmer of jas. De shirts zijn licht van gewicht en bieden door het design optimale bewegingsvrijheid tijdens het rijden. Door de materialen die gebruikt worden zijn offroad shirts instaat om in warme omstandigheden te ventileren waardoor de rijder in de meest extreme omstandigheden koel blijft. Het shirt kan zowel onder als boven de bodyprotector gedragen worden. 

Benodigdheden en accessoires

Naast waterbestendige enduro kleding kun je ook bij ons terecht voor rugzakken, rugzakken met een waterreservoir, waterzakken en drinkslangen. De rugzakken zijn gemaakt van sterke materialen waardoor jij tijdens het offroad rijden alle benodigde spullen mee kan nemen. De waterzakken zorgen er voor dat jij tot wel 3 liter water mee kan nemen tijdens het rijden. Deze waterzakken zijn voorzien van een drinkslang waardoor jij ook onder de meest extreme omstandigheden koel kan blijven. 

Wil jij meer informatie over een enduro pak of de offroad benodigdheden? Neem dan contact met ons op of kom de offroad producten bekijken en passen in onze winkel in Leeuwarden. 

  Naam   Merk   Prijs
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  Naam   Merk   Prijs
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2